To so vprašanja, ki smo jih poslali v petek. Niso (še) odgovorili. Kaj pravi zakonodaja o dostopu do informacij javnega značaja? Tole:

Sedem delovnih dni imajo čas, zavrnilne odločbe nismo prejeli.....Torej? OBČANI, KI SO NAS OPOZORILI NA NEOKUSNO SMEŠENJE (PA ČEPRAV) DOMNEVNIH KRŠITELJEV IN OBJAVO V TUJEM JEZIKU NA STRANI PU KRANJ IN CELO "REKLAMIRANJE" STRANI V TUJEM JEZIKU, SO PRI TEM POUDARILI TOLE: VLOGA POLICIJE JE ENO, NORČEVANJE IZ DRŽAVLJANOV PA DRUGO. KDO IMA NA POLICIJI TOLIKO ČASA, DA TO POČNE? ODGOVOREN ZA STIKE Z JAVNOSTJO JE INŠPEKTOR BOJAN KOS - NAJBOLJE PLAČANI GORENJSKI POLICIST (VIR: JAVNE OBJAVE MNZ)!

Bi vam bilo prijetno na spletu na strani PU Kranj videti vaš avto in takle pripis, ko pa se vam je zgodila pač nesreča za katero boste odgovarjali po zakonu in ne z javnim smešenjem? Bi vam bilo prijetno, če bi vas znanci in sosedje imenovali "skakalec čez krožišča"!? NA PU KRANJ SO OČITNO NAVDUŠENI NAD LASTNO DUHOVITOSTJO...TALE PA ŽE KAŽE NA RAVEN, KI JO (MED DELOVNIM ČASOM?) DOSEGAJO TISTI, KI TO OBJAVLJAJO IN TISTI, KI TO DOVOLIJO....