Takole je to šlo /vir: uradni dokumenti/:

1.

Universal sports group je FIFA agent za zastopanje igralcev. Še danes zastopa nogometaša, ki je iz Kranja odšel v Lizbono in je zdaj v Celju.

2.

Toda denar /provizija od prodaje Kranj-Lizbona, Triglav-Benfica/ v znesku 250 000+50 000 evrov ni bil nakazan na to podjetje. Ampak na Top Sports Consulting, ki je zasebno podjetje brata, ki vodi Universal...in seveda to podjetje ni noben uraden zastopnik igralcev in ni registrirano kot FIFA agent. Vsaj v času transakcije ni bilo.

NE TRDIMO, DA JE KARKOLI NEZAKONITEGA KDORKOLI STORIL - TO NAJ UGOTOVI POLICIJA, KI PO NAŠIH PODATKIH VEČ KOT LETO DNI OD PREJETE INFORMACIJE PREISKUJE NAKAZILO V BIh. IN SEVEDA SE LAHKO VSAKDO VPRAŠA, ZAKAJ JE BILA PROVIZIJA PLAČANA NA RAČUN ZASEBNEGA PODJETJA IN NE NA RAČUN TISTEGA, KI DEJANSKO IN PO FIFA PRAVILIH IGRALCA ZASTOPA? DA O "NOROSTI", DA JE PROVIZIJA, KI JE BILA NAKAZANA V BOSNO VEČ KOT 60% VSEH SREDSTEV, KI JIH JE KLUB V 2018 DOBIL ZA VSE IGRALCE, KI SO ODŠLI, NE PIŠEMO.

Tole pa so zadnji podatki o finančnem stanju NK Triglav /revidirano poročilo/. Na naša vprašanja o poročilu za leto 2021 predsednik Franjo Radiković ni odgovoril.