1.

Igralec Triglava je prestopil v Benfico (nikoli zaigral za člansko moštvo, zdaj je v Celju) in to naj bi bil za klub rekorden transfer. Po podatkih za leto 2018 (prilagamo letno poročilo kluba) je vsaj 300 000 evrov od tega šlo na račun zasebnega podjetja v Banja Luki /BiH/, ki ni bilo registrirano za posredovanje nogometašev kot FIFA agent. KAJ JE TRIGLAV NJIM NAKAZAL IN ZAKAJ, PREISKUJE POLICIJA.

2.

Banja Luka je kraj kjer delujejo ali so delovali Janez Janša/SDS/ preko Tijane Đuđić, Rok Snežić (povezan s SDS, Janšo in Tijano...kot pišejo mediji). Pa ne samo to - v isto podjetje kamor je nakazal denar NK Triglav so šli milijoni ob prestopu Luke Modrića (Tottenham - Real) kar je pisal portal Footballleaks, ki je razkril mnoge dejavnosti na nogometnem trgu, ki niso znane javnosti.

3.

"Globoko grlo" naše policije nam je sporočilo: POLICIJA DELA NA NAKAZILU DENARJA V TUJINO ŽE OKOLI LETA DNI ALI VEČ. GRE ZA PREDKAZENSKI POSTOPEK O KATEREM POLICIJA NE DAJE KONKRETNIH PODATKOV. LAHKO VAM POTRDIM, DA GRE ZA NK TRIGLAV. - hranimo seveda identiteto našega vira. Do zdaj nam je PU Kranj sporočala tole:

4.

Če je prišlo do prijave suma kaznivih dejanj (tudi tu Trma ima podatke), je policija morala ukrepati in še ukrepa. Seveda pa zaradi ravni preiskave, to ni nujno stvar tožilstva kar je slednje tudi pojasnilo zgoraj. NOBEN PREDKAZENSKI POSTOPEK NI KRIVDA IPD IN V TRIGLAVU SO NAM DO ZDAJ SPOROČALI, DA ZOPER NJIH NI POSTOPKA. OZIROMA ONI NE VEDO ZANJ = NAŠ PRIPIS.