Športna zveza Kranj nima ljudi, ki bi delali v njej = pojasnilo Tadeja Peranoviča, zakaj je nelegitimni predsednik nelegitimne zveze, ki še lastnega UO ne more imeti...PA NAJ BI POSKUSILI NASLEDNJE LETO...ALI PA 2030? DO TAKRAT PA BO ŠEF PERANOVIČ? Ko je to stvar Kranja in našega "mesta športa", smoi lahko samo zgroženi, ko pa isti ljudje ZA PREDSEDNIKA OLIMPIJSKEGA ODDAJA ODDAJO SVOJ GLAS, SMO OSUPLI: JE TUDI V ŠPORTU VSE RES SAMO ZAKULISNA IGRA? Kajti ni dvoma, da bo kranjski šport (?) za Bobinca...Mimogrede: Športna zveza nas stane 20 000 evrov letno. Tudi v letu 2022, ko niso uspeli niti sklicati volilne skupščine in vsa leta nazaj...ZA KAJ?

Peranoviž s Športno zvezo ni vzrok problema, ampak - posledica. Ki ima za podlago neumnosti, ki jih sprejema mestna politika v 2022!

To so ljudje, ki vodijo ŠZ Kranj. Bodo zdaj uspeli lepo odstopiti in oditi, če se jim ne da več sodelovati v organih ŠZ kar je po Peranovižu razlog, da skupščine/zbora članov 4 leta ni bilo ? ALI PA BODO ŠE OPRAVILI SVOJO NALOGO IN NEKOMU POMAGALI NA STOLČEK PREDSEDNIKA OK SLOVENIJE KAR JE NAJBOLJ PRESTIŽNA FUNKCIJA SLOVENSKEGA ŠPORTA? BO NELEGITIMNI PREDSEDNIK ŠZ KRANJ VOLIL?