Danes je 9.10.2023 in Matej Mohorič, Kranjčan (čeprav preseljen v šenčursko občino...) je SVETOVNI PRVAK ŽE DVA DNI! Kar je premalo, da bi mu kdorkoli s Slovenskega trga 1 čestital! Tole zgoraj je "aktualna" prva stran spletne podobe kranjske mestne občine! O ti žalost, ti! Pa ni vedno tako. Nedavno tega je bil kolesarski as s Podblice zaščitni znak rekreativne prireditve, ki ima jasen komercialni pridih....Takole pa se je takrat to videlo na spletni strani MO Kranj....Poučno, kajne?

Ves vikend in danes do konca delovnega dne se nesojeno mesto športa ni znalo odzvati na fantastičen uspeh svojega kolesarja! TAKO POČETJE PLAČANIH ZA INFORMIRANJE IN ŠE KAJ, NI NE PRVIČ NE ZADNJIČ DOKAZ, DA JE S KRANJEM TREBA ŽIVETI IN DOJEMATI, KAJ SE DOGAJA. POSEBEJ PA JE TREBA ZNATI NAŠE LJUDI POHVALITI IN JIM NAMENITI POZORNOST! Takole to znajo ljudje okoli njega (fotografija iz leta 2021)

Da ne bo krivice: tudi v Šenčurju kjer zdaj prebiva, so "pozabili" na Mateja, Trma.si pa ni in ne bo....Pa nismo ne plačani, ne poklicani za "protokolarne čestitke", ki so v Kranju v domeni brhkih dam s Slovenskega trga 1.