Kdo je bil že tako moder, da je zapisal: ZGODOVINA SE PONAVLJA TUDI KOT - FARSA ?

1.

Pred desetimi leti so kriminalci zažgali moj dom. Z nesporno grožnjo, da sem na vrsti...

Po požigu doma je sledilo tole....policija storilca do 2023 ni našla. Ker se takrat Društvo novinarjev ni oglasilo niti z besedico (za razliko od obsodb ipd. za druge primere napadov na novinarje), SEM PROTESTNO IZSTOPIL!

2.

Leta 2023 sem DNS obvestil o tem, kaj se dogaja v Kranju. Spodaj objavljam korespondenco z bivšo predsednico (včeraj predala funkcijo na skupščini). NIČ SE NI SPREMENILO, DNS SE MI JE - SODEČ PO ZAPISU PREDSEDNICE - MAŠĆEVALO Z MOLKOM, KER SEM DO NJIH KRITIČEN ODKAR SO MOLČALI OB POSKUSU MOJE FIZIČNE ODSSTRANITVE.

3.

Naivno sem mislil, da je moj kritičen odnos do DNS (na pojasnjeni podlagi) eno, geslo na spletu pa drugo. DA GRE ZA NOVINARJE NASPLOH - NE SAMO NAŠE ALI VAŠE IPD. PLATFORMA, KI JO OB TEM OBJAVLJAJO, JE OČITNO TOREJ...? BOMO VIDFLI. PETRI LESJAK TUŠEK ŽELIM VSE DOBRO V ŽIVLJENJU. NJENA OPAZKA MI BO OSTALA KOT UTEMELJITEV, DA O TEM CEHOVSKEM DRUŠTVU MNENJA NE SPREMENIM....

"Pogledati moram sploh, za kaj je šlo!" /MI JE ZAPISALA OB MOJI INFORMACIJI, KAJ SE DOGAJA V KRANJU 2023/

Moj odgovor: "Petra, zate je šlo in gre. In za vse nas. Tudi tiste, ki nismo člani društva, ki svoje aktivnosti pač usmerjeno izvaja. Kar je prav in logično. Samo naj ne daje vtisa, da brani novinarski poklic in novinarje. Ker brani NAŠE=VAŠE"!

Samosvoj + samo svoj + ....

Miran Šubic, univ. dipl. novinar = nečlan DNS