Najprej: v sredo je še ena tekma. Srčno želim, da po njej lahko zapišem kaj drugega kot tokrat. Zdaj pa nekaj vprašanj?

Športnemu direktorju, ki "pozna nogometni bazen" na tistem konecu!???

Je že slišal za priimke Klopčič ali Vuk? Pa še koga bi se našlo v ekipi Doba, ki je tokrat zmagala s premajhno razliko. Da so bili bolj spretni, bi bila katastrofa. In hitrost ter igra neposredno proti golu je za Ovčino (zdaj pa zaopet lahko napišejo, da je.... karkoli hočejo) "znanstvena fantastika", Klopčič pa je pokazal lastnosti modernega vezista, ki igra za dvema napadalcema. Vuk? Nismo vedeli, da je hiter, prehiter? Pokopala sta nas s pravo taktiko, pristopom. In mi smo vse vedeli o Dobu? Zdaj vemo še več in to nas lahko stane prve lige.

Trenerju, ki pravi "mi smo favoriti"!???

Kaj smo počeli dva tedna med pripravami na Dob? Govorili, da Krcič ne more - potem pa ob nenadnem vstopu odigra smrtno podajo in dobimo gol? Govorili, da bomo nosili breme favoritov, igrali pa kot navadne riti (oprostite izrazu)! Pokornm, Stjepanovič in Ovčina so bili smešni proti vezistom iz druge lige, proti ekipi, ki je vedno vedela kaj hoče. In predvsem: noben naš igralec ni žoge sprejemal prost, neoviran! In mi? Zahtevati tak pristop od igralcev, ki tega ne zmorejo, je pač iluzija. Toda: koliko smo imeli dobljenih dvobojev z anonimnimi igralci iz druge lige? Kolikokrat pa smo mi 1:1 izgubili žogo, napačno podali?

Predsedniku kluba za "motivacijo"???

Se res pride tik pred odločilnima tekmama na sestanek z moštvom z izhodiščem, da denarja ni in ga ne bo!? Je to motivacija za fante pred odločilnimi trenutki za klub? Razen dveh so vsi brez pogodb, vedno lahko odidejo, če želijo - to je pač davek revščini. A ubijati vzdušje na tak način je grozljiva napaka. Verjamem, da ni bil tak namen - a tako je izpadlo. Smešno, tragično in - porazno.

O igri in tekmi pa samo tole: sramota za vse, ki imamo radi Triglav je, da je nas sram, odgovorni pa naredijo bife v VIP prostoru! Na zdravje, Triglav!