V organizacijsi Zavoda za turizem in kulturo naj bi 27. decembra podelieli športne nagrade sredi Kranja. Godla naj bi mladca, ki bi za to prejela 2500 evrov....nagrada za življenjsko delo pa znaša - 1000 evrov. Kar je logično: prvi znesek "deli" Klemen Malovrh, direktor bogatega zavoda, drugi gre iz športne malhe drugega zavoda. PA SE JE ZGODILO, DA JE DOGODEK "IZGINIL" IZ KOLEDARJA PRIREDITEV (KORONA PAČ...). ŠE HUJŠE PA JE DEJSTVO, DA MED PREKO 150 KLUBI IN DRUŠTVI NI NIHČE POSLAL PREDLOGA ZA ŠPORTNEGA DELAVCA, KI V KRANJU ZASLUŽI PRIZNANJE ZA ŽIVLJENJSKO DELO...ZA ENTUZIAZEM...ZA PROSTOVOLJSTVO IPD. V ŠPORTU. TRMA POPRAVLJA KRIVICO:

1.

Naš predlog sta Siniša Brkić in Beno Fekonja, direktorja NK Triglav Kranj. Utemeljitev je kratka in slikovita...

2.

Edini plačani predsednik kluba v zgodovini Kranja? Edini športni direktor, ki mu je stolček prirasel na ...? To je že dovolj za priznanje, se pa najde še cela kopica razlogov!

3.

Ne moremo verjeti, da so ju zopet spregledali! Da se nihče ne spomni, kaj vse sta naredila za kranjski šport in nogomet. DA VES ŠPORTNI KRANJ NE ZMORE PREDLAGATI NITI ENEGA KANDIDATA/KANDIDATKE ZA DELO V ŠPORTU, JE RES OGLEDALO NAŠEGA MESTA ŠPORTA. DA PA PREZREJO TAKE, KI TAKO NESEBIČNO USTVARJAJO NAŠE ŠPORTNE USPEHE, JE NEZASLIŠANO. UPAMO, DA BOMO TOREJ NA TRGU (KO KLEMENOVA GODCA PRIDETA IN VIRUS PREŽENEMO) ZAPLOSKALI IN BO NAŠ PREDLOG PADEL NA PLODNA TLA. A STVARNOST JE KRUTA IN GRDA IN VČASIH TUDI KRIVIČNA IN...TAKOLE PA O DRUGI PLATI DOGAJANJA V KRANJSKI ŠPORTNI ORGANIZACIJI PRAVI POLICIJA. NE PRVIČ, NE ZADNJIČ...

Kakorkoli, srečno tudi vsem tistim, ki vztrajajo v kranjskem športu!