"Spodaj podpisani podporni član NK Triglav Kranj JAVNO IZRAŽAM DVOM V DELOVANJE NK TRIGLAV V JAVNEM INTERESU! TO JE STATUS, KI GA KLUBOM IN DRUŠTVOM PODELI DRŽAVA. KLIKNITE NA SPLETNO STRAN NK TRIGLAV IN SI POIŠČITE POD RUBRIKO DOKUMENTI STATUT KLUBA =JAVNI DOKUMENT, POROČILA=JAVNI DOKUMENTI, DELOVANJE DISCIPLINSKEGA RAZSODIŠČE=JAVNI DOKUMENT....IPD. NALETELI BOSTE NA ZNAK, KI GA OBJAVLJAMO IN POMENI RDEČI KARTON.

Kdor me je ali bo skušal izključiti iz kluba, bo najprej moral pojasniti, zakaj je umaknil z dosega članstva ključne dokumente, ki nam omogočajo uporabo ustreznih sredstev za uveljavljanje pravic članov?

Danes je 31. avgust 2021. To naj bi bil rok za javno objavo poročil revidiranih pravnih oseb kot je bil NK Triglav lani, ko je še bil prvoligaš. Do zdaj je Franjo Radiković kot predsednik JAVNO POTRDIL DOLG 323 000 EVROV IN SICER PODPREDSEDNIKU KLUBA DORNIKU, ČLANOM UPRAVE (POZADNJIH DOSTOPNIH PODATKIH SANDI VRTAČ, TOMAŽ MEŽEK..). DOSTOP DO DOKUMENTOV JE V ČASU VOLILNE KAMPANJE MIRANU ŠUBICU, PODPORNEMU ČLANU, ONEMOGOČIL BENO FEKONJA PO NALOGU PODPREDSEDNIKA MIROSLAVA MATIJAŠEVIČA. TUDI TA ZADEVA BO ŠE DOŽIVELA PRAVNI PREIZKUS.

Veseli me, da bodo državni organi preverili delovanje kluba v javnem interesu, če so članstvu onemogočeni dostopi in vpogledi v ključne dokumente. K sreči bo poročilo o poslovanju v 2020 objavil državni AJPES."

Miran Šubic, podporni član NK Triglav Kranj