Iz kluba so dejansko morali oditi ljudje kot BENO FEKONJA, SINIŠA BRKIĆ ipd., ki so svojim delom povzročili finančni in športni potop. A vedno je vsa ta leta bil zraven avtomobilski trgovec ALEKSANDER VRTAČ, da o popolnoma neznanem SANDIJU DORNIKU ne pišemo. Pogodba, ki jo ima (jo je imel) s klubom, je bila kot mlinski kamen in v tistem času je v BiH romalo 300 000 evrov. Za koga in zakaj, ni znano, policija dve leti še ni dokončala predkazenskega postopka. SCENARIJ, KI GA JE DAL SLUTITI TISTI POLITIK, KI JE PRAV TAKO V KRANJU IN NOGOMETU NEZNANKA, A VEDNO PRISOTEN - JE GROZLJIV. POGREBNIKI BI ZDAJ IZROPALI KAR JE ŠE OSTALO IN 120 LET STAR KLUB "LASTNININILI"? Ne morem trditi tega, a nihče med njimi ne kandidira za funkcijo v klubu - zakaj ne odidejo? Ne, zavedajo se, da bi nekdo odprl "smrdljivo konzervo" poslov, ki jih nadzira omenjeni MARJAN PODGORŠEK in tudi KLAVDIJ PERVANJE, ki sta sokriva za stanje - zdaj eden predlaga lastninjenje?

Kakšne terjatve klub ima in do koga? Ni javnih podatkov o klubu, ki ga financiramo tudi z javnim denarjem! Nihče ne ve, kaj se je dogajalo in kaj se še dogaja? Razen izgube, ki je grozljiva!!! A OPOZORILO VELJA:

1.

Če bo kdorkoli "pohopsal" kar je od Triglava ostalo, to ne bo več klub, ki deluje v javnem interesu ampak v zasebnem!

2.

Če bo kdorkoli skušal lastniniti klub, se bo moral soočiti s tem, da bo treba sleherni trening na javnih objektih plačati, najemnino za prostore ipd. poravnati! Ker Kranjčanke in Kranjčani želijo čistega vina pri tistem kar plačujejo....

3.

Morda prezgodaj bijem plat zvona, a slutim kremplje nad Triglavom. Ne orlovske iz grba ampak kremplje plenilcev. Tistih, ki so s svojim vodenjem in nadzorovanjem vse to povzročili. Tistih "potrčkov" brez hrbtenice, ki služijo vsakemu gospodarju, ne štejem.

4.

KOT NOVINAR TRME SEM BIL EDINI NA SKUPŠČINI KLUBA, KI JE BIL NEKOČ PONOS KRANJA ZARADI VZGOJE MLADIH IGRALCEV IN NASLANJANJA NA DOMAČE FANTE. ZDAJ JIH V ČLANSKI ENAJSTERICI NA PRSTE PREŠTEJEŠ IN ŠE MANJ JIH BO: BOLJ SPOSOBNI SO SITI "VODENJA" KLUBA NA TAK NAČIN, MANJ SPOSOBNI NE BODO KOS PRIČAKOVANJEM. REZULTA?

5.

Fekonja, Vrtač, Matijaševič, Dornik, Mežek, Brkić, Zevnikova, Radikovič in podobni vodilni Triglava so se razbežali, preostali nočejo več niti kandidirati. NAJ GREDO, SLABŠE NE MORE BITI. DOLG IN ŠPORTNI POLOM STA NJIHOVA DEDIŠČINA.

Miran Šubic, Triglavan z napako: vse to sem ob navidezni kandidaturi napovedal. Žal.