Panika vlada med sedmo silo! Prijazno vabilo na "novinarski zajtrk" z malo (samo)hvale našega župana je kot vsako leto prisrčno srečanje ljudi, ki se med seboj naravnost obžujejo! Predvsem sedma sila: ni bolj med seboj povezanih in složnih in....ljudi! ZDAJ PA ŠALO NA STRAN - STVARI SO RESNE! VABILO NAMREČ OB KAKI ZVIJAČI ZLOHOTNEGA VIRUSA OBETA - VIRTUALNO OBLIKO! KAR MORDA POMENI:

*DA BO ŽUPAN GOVORIL NA DALJAVO, ZAJTRK PA DO - DIGITALEN IN VIRTUALEN!

*DA BO ŽUPAN GOVORIL NA DALJAVO, MI PA BOMO DOŽIVELI ZVONEC NA VRATIH IN PRIJAZNEGA WOLTOVCA PRED NJIMI - S HRANO NARAVNOST OD ŽUPANA IN BOMO JEDLI "NA BLIŽINO" IN POSLUŠALI "NA DALJAVO"

Če bo zajtrk virtualne sorte, je to nova zmaga gorenjskega značaja: strošek bo tako rekoč nikakršen in novinarji ne bomo imeli slabe vesti, da so nas oblastniki "kupili" z enim zajtrkom!

Morda pa je to res super zvijača ŽUPANOVIH LJUDI, KI SKRBIJO ZA NJEGOV LIK IN DELO: CELO CNN BO BAJE POROČALA, ČE BOMO JEDLI VIRTUALNE PRIGRIZKE KOT PRVI NOVINARJI V ZGODOVINI....!?

PS

Spodaj podpisani živim že nekaj dni v strahu pred virtualno potico, na primer. Sem pač stare sorte, najbolj cenim tisto, kar primem ali nabodem (na vilico...)! Zato se stresem ob misli, da bi me župan futral virtualno, ko pa vem, da zna podpisovati z najboljšimi čisto konretne papirje.....

Zato jasna zapoved virusu: BEJŽ IZ KRANA, DA TE NE POŽREMO!