Trma.si je povzela zapis o tem, da nosilec olimpijskega odličja in odličen športnik do oktobra 2022 (tudi zgled otrokom, mladim športniko) zdaj reklamira alkohol. Vino se imenuje po njem. Ko sem bil popljuvan za to, kar sem napisal, sem skušal še enkrat (bolj ostro) pojasniti, da CENE PREVC dela kar hoče kot podjetnik in...PA SEM SE ZMOTIL KAR POJASNJUJE CENE SAM V POGOVORU ZA N1. NISEM MOGEL VERJETI:

1.

Športnik je za zasluge v športu (lahko) zaposlen v državni upravi - v vojski, policiji. Cene Prevc ni (bil) edini. A oktobra 2022 je prenehal biti športnik.

2.

Šok danes je bil popoln: seznam podjetniških aktivnosti je dolg - CENE PREVC JE ŠE VEDNO URADNO PLAČAN TUDI IZ MOJEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA ŽEPA! URADNO JE NAMREČ ZAPOSLEN KOT - POLICIST. KLJUB TEMU, DA ŠPORTNIK NI VEČ. ALI PA JE ŠE? IN KAKO PŠOTEM POLICIST REKLAMIRA VINO=ALKOHOL, ČE JE V DRŽAVNI SLUŽBI? ZDAJ BO AMBASADOR PLANICE, NJENE "TRAJNOSTI", KI JE DOBILA SVOJE POGLAVJE V PARKIRIŠČIH BREZ DOVOLJENJ!?

3.

Cene Prevc, čestitam! Vi ste proizvod današnje slovenske miselnosti. Kjer je -na primer -mirno spregledano, da državni uradnik oziroma policist kot podjetnik reklamira vino.....Je zdaj, ko ni več športnik, v službi na policiji kot vsi ostali policisti ali pa samo prejema plačo in se kdaj pa kdaj kje pojavi kot....kaj pa? Da bi v javnosti dajal zgled, bo težka: je samo eden od bivših športnikov in za rezultate vsa čast in čestitke! KAKO JE TOREJ MOGOČE POMEŠATI VSE VREDNOTE, VSE STATUSE IPD., GA KOLEGI IZ SPLETNEGA MEDIJA NISO VPRAŠALI. NJIHOVA STVAR, MI SPRAŠUJEMO. VSEENO, ČE JE POTEM PLJUVANJE PO TRMI, TRMATORJU IPD. NUJEN REZULTAT TISTEGA, KAR PAČ LJUDJE PREBEREJO. Če pa pokukaš na "fejs", ti je jasno, kaj naš policist pije, kaj vozi, kaj prigrizne ipd.