Preprosto: Katja Štruc (in seveda župan in mnogi na občini...) točno vedo, kdo stoji za prizadevanjem za spremembo prostorskih dokumentov oziroma 100 milijonsko naložbo, jaz pa ne. Pa sva oba občana Kranja?!

BISTVO TOREJ NI V PROJEKTU AMPAK - OZADJU. MESTNA OBLAST TRDI, DA GRE ZA KONZORCIJ TUJIH IN DOMAČIH VLAGATELJEV, SPOROČAJO. OPALA: KONZORCIJ JE POSEBNA OBLIKA, IMA POSEBNE ZAKONITOSTI IN SEVEDA POGOJE SODELOVANJA! JE MESTNA OBČINA DEL TEGA KONZORCIJA, KER JIM OMOGOČA SPREJEM PROSTORSKIH SPREMEMB, KI POMENIJO SEČNJO NPR 20 HEKTAROV GOZDA? JE INTERES KONZORCIJA TUDI INTERES OBČINSKE OBLASTI, NI SPORNO. ALI JE INTERES VSEH TEH TUDI INTERES LJUDI, LASTNIKOV, PREBIVALCEV PA BOMO ŠE VIDELI. ODPRTE SO VSE MOŽNOSTI, ZAKAJ PA NE?

Ni pa v javnem interesu, da se vse to prikriva, skriva. Da PR služba župana in kabinet pod vodstvom Katje Štruc konstantno in redno skuša vprašanja Trma.si ODGOVORITI TAKO, DA SO ODGOVORI NEJASNI, NE PA JASNO IN KONKRETNO.

To pa je problem.....IN SEVEDA JE TRAGIČNO, DA SE ZATEKAMO K POOBLAŠČENKI ZA DOSTOP DO JAVNIH INFORMACIJ, DA PRIDEMO DO PODATKOV, KI ZADEVAJO VES KRANJ IN VSE NAS.