Da politiki lažejo, pravimo. Neštetokrat jih zasačimo. Pa kaj: požvižgajo se, delajo po svoje naprej, kajne! Kranjska ministrica slovenske infrastrukture nam je v praksi pokazala, da ne zna zakonito plačati komunalnega prispevka za svoj priključek pravočasno. To stori šele, ko jo njena država po uradni dolžnosti pozove - to isto državo pa smo pozvali mi, lokalni medij. Res? Povzela nas je medijska scena vse Slovenije. No, ni res: mnogi so ostali tiho in uredniški pravici do izbora tem ne oporekamo. Med njimi so bili tudi mediji, ki tako radi poudarjajo svojo objektivnost, nepristranskost in še kaj. Jih poznam, ker sem za kakšnega tudi delal dolga leta.

Da Alenka Bratušek laže, trdim sam. Na spletu je objavila laži o meni. Kako ji je šlo za nohte, dokazuje dejstvo, da so te laži ugledale luč sveta na spletu po zaslugi "Janševega pisca" kar je pač oznaka za tiste, ki se s svojimi objavami tako deklarirajo. Da bo jasno: mene mediji (Janševi ali nejanševi, beli, rdeči, črni...) nič ne motijo. Ko pa gre za hude laži, je seveda pot jasna: človek ne sme biti tiho, ler sicer kdo pomisli, da je to res. Zato trdim, da je mnistrica slovenske vlade napadla z lažmi mene kot državljana in novinarja. Laž ima lahko dolge noge, kajne?

Danes je zasmrdelo iz njene greznice. Ki je uradno nima, a sama trdi, da jo ima. Kako svinja kmetijsko zemljišče kjer stoji njen vikend, lahko še ugibamo. Povsem jasno pa je, da krši zakonodajo po načelu, da kamor se obrneš, imaš rit zadaj:

1.

ČE IMA RES ODPLAKE UREJENE KOT SOSEDJE, POTEM PLAČUJE ZA GREZNICO DAJATVE KOT VSI DRUGI, NAVADNI LASTNIKI GREZNIC. KOT NJENI SOSEDJE, ČE HOČETE. A KOMUNALA JI RAČUNOV NE POŠILJA, KER PAČ ZA GREZNICO NE VE - PA BI MORALA. KRŠITEV PREDPISOV JE NA DLANI, OŠKODOVANJE PRORAČUNA STALNO IN OČITNO.

2.

ČE PA GREZNICE NIMA, POTEM ODPLAKE ODTEKAJO V KMETIJSKO ZEMLJO. IN KRŠITEV PREDPISOV IPD. JE ZOPET NA DLANI IN JASNA IN NEDVOUMNA.

Alenko Bratušek, kršiteljico zakonov in predpisov RS, smo ujeli že drugič. Do zdaj ji ni padel las z glave, napisano slikovito za politično odgovornost.

Zato me je sram. In zato mi lahko na glavo ščijejo taki, ki s pozicije moči lahko klevetajo, kršijo zakone in lažejo.

A nisem tiho.

Miran Šubic, državljan države, ki jo vodi vlada kjer sedi nekdo, ki je dokazano kršil in krši njene zakone....