To je možno in mogoče samo tam kjer ima nek direktorček podporo šefov in vladarjev javnega denarja. Zdaj pa javno vprašanje županu, podžupanoma, nadzorniku zavoda iz mestne uprave: JE TO PROMOCIJA KRANJA? JE TO GOSPODARNO POSLOVANJE V ČASU KRIZE?

1.

Klemen Malovrh je po naši oceni sklenil škodljivo pogodbo komercialne narave. Bistvo: namesto, da bi snemanje tisti, ki to hočejo, plačali - smo ga mi njim. Ga je on njim. Ker je to promocija, je ocenil. In s pogodbo zagotovil "kšeft" še enkrat, čez nekaj dni. Cena vsega skupaj = 6500 evrov. Ne zaslužka, odhodka.

2.

Klemen Malovrh je v javnih prostorih v lasti MO Kranj (spadajo k Zavodu za turizem Kranj...) omogočil zabavo, ki jo udeleženci imenujejo "žurka". Gre za tiste, ki so kakorkoli sodelovali pri spotu, ki smo ga mi plačali. In seveda njihovo zabavo tudi. S katero se hvalijo na spletu in kažejo, kako veselo je bilo. Nihče ne nosi mask v zaprtem prostoru, zelo verjetno je šlo tudi za popivanje.

3.

Vzporedno s tem je Klemen Malovrh kot direktor zavoda nakazal javni denar podjetju kjer je solastnik. Za kaj in kako še ni pojasnil.

TRENUTNO POTEKA AKCIJA V SRCU DOBRO MISLIMO KJER SE BO MARSIKDO HVALIL Z DOBRODELNOSTJO. OBENEM PA IZ JAVNE BLAGAJNE TAKOLE ODTEKA DENAR IN - UGLED. KDO JE DOVOLIL ŽURKO V ČASU COVIDA? KDO JO JE OMOGOČIL? KDO JE VSE TO ŠE PLAČAL?

ODGOVORNI V KRANJU, BESEDA JE VAŠA! DENAR IN UGLED PA - SKUPEN!