Pazite to predrznost: ZDAJ NAS GOSPOD BERGANT PREPRIČUJE O ČEFERINU IN NOGOMETU, KER JE TREBA PAČ DATI VETRA V JADRA BOJU NA RTV SLO, KI JE ENAK BOJO V SLOVENSKI POLITIKI, DRUŽBI IN ŠE KJE!

1.

Kje je bil Igor E. Bergant in podobni, ko je slovenska reprezentanca izginila z ekranom RTVSLO oziroma je Radenko Mijatović (potrčko Aleksandra Čeferina) prodal pravice za prenose srbskemu medijskemu mogotcu? Je bivši športni novinar protestiral? Je v Odmeve povabil vrhuško NZS in jih soočil z nezadovoljstvom tistih, ki plačujemo državno RTV, ne moremo pa gledati Slovenije oziroma njene izbrane vrste?

2.

Kje je bil Igor E. Bergant, ko je izginila podobno temu Liga prvakov ipd. tekmovanja? Kje je bil njegov ogorčen protest nad (ne)opravljanjem vloge javne RTV in njenih programov?

3.

Odgovori so vedno enaki: ni denarja! Ne izplača se. Predrago je. RES JE: PREDRAGA JE JAVNA TELEVIZIJA IN ZATO Z VESELJEM IN PONOSNO NAPIŠEM, DA PODPIRAM BOJ ZA JAVNO, TELEVIZIJO (IN RADIO), NIKDAR PA NE BOM VERJEL, DA JE GOSTOVANJE ALEKSANDRA ČEFERINA PRI BERGANTU V ODMEVIH KAJ DRUGEGA KOT POLITIKANTSTVO NAJNIŽJE VRSTE.

4.

Gospod Igor E. Bergant je del "dinastije Bergant". Kdor misli, da je bila njegova pot na male ekrane enaka vsem tistim, ki niso imeli stricev ipd. na TV, je naiven. Nepotizem je na RTV SLO doma. Pa mu ne odrekam sposobnosti. Samo opozarjam na kredibilnost tistih, ki se tolčejo za RTV SLO. Mimogrede: kje je zdaj gospod Marcel Štefančič?

5.

Uporabljati za pozitivne točke v javnosti Aleksandra Čeferina je možno, ker gospod sam odloča, kaj bo povedal. UPORABLJATI ZDAJ NOGOMET KOT NEKAJ, KAR NAM PRIPADA PA JE KLAVRNA POTEZA G. BERGANTA, KI JE NAJPREJ - PARAFRAZIRAM - SLOVENSKI NOGOMET UGOLOBIL NA RTV, ZDAJ PA BI Z NJIM RAD REŠIL SVOJO EKSISTENCO.

KAKŠEN AVTOGOL, GOSPOD IGOR!!!!