Trma je verjetno edini medij, ki od novembra sprašuje gospo Deano Potza o ukrepih zdravstvene inšpekcije zoper starša kranjskih otrok, ki sta hotela brez mask pojesti ostanek rogljička. Edini odgovor o tem je tale: inšpektorji imajo štiri leta časa, da postopek končajo...v treh mesecih ga niso! Ne vemo, kako jo je odnesel raznašalec hrane, ki je bil zaloten, ko je na stopnicah sredi prestolnice jedel burek..in bil zaloten!

Zdaj naj bi ministrov vamp bil prazen. Ves dan je sestankoval za našo lepšo prihodnost in nič jedel. Potem je šel v znano (zaprto - za rajo...) gostilno in pil vodo. O hrani nič, ker je kuhinja zaprta (trdi šf gostilne). Potem pa poslanka njegove stranke naslednji dan sporoči, da so dobili sendviče in jih vzeli s seboj. Torej iz gostilne so šli s sendviči in jih jedli na - prosto po Kacinu - nekje v grmovju ali pa v ministrovi limuzini. O tem, kaj je dal v vamp, minister še ni dal izjave.

Nezasiten je ministrov vamp. Najprej je požrl stranko, ki jo je zapravil njegov predhodnik. Pogoltnil jo je za šalo in postal jeziček na tehtnici političnega kaosa v moji državi. Potem je pogoltnil respiratorje in kar je še nabavljal v tem času, ker je pač reševal življenja. Mu boš gledal v vamp za vsako masko? Potem se je odločil požreti slovenski turizem, ki je v državni lasti, a prej ali slej ne bo več....on pa bo še in vamp bo tudi še prazen.

Njegov vamp je slovenska stvarnost. Vanj gre vse kar si le poželi. Ker je požrl že tudi načelnost in še kaj zraven, je logično, da v Prlekiji pije samo vodo in nič ne da v vamp. Ali pa je to sendvič, ki se ga ni takoj spomnil. To je vamp vseh vampov in vsi prispevamo, da neprestano kaj daje vanj. Rezultat tega so prazne puhlice in zagotovila, opravičila in zagotovila. Daje jih na poln vamp, kot se reče.

Njegov vamp pa je vedno prazen. Glava pa....