Ko smo poslali vprašanja, tega res nismo pričakovali. Da nekdo dobesedno uprizarja pravljico kjer vsi vidijo, da je cesar nag - a v strahu pred cesarjem to upa izreči le otrok v svoji nedolžnosti. NO, TRMA JE TA OTROK TUKAJ V KRANJU IN TRDIMO, DA JE TISTO KAR SE SKLICUJE MO KRANJ GLEDE UREJANJA PARKA OB PREŠERNOVEM GAJU DEJANSKO - POTRDITEV NAVEDB O TEM, DA SO SE ZADEVE LOTILI RES DILETANTSKO. OZIROMA SO POZABILI NA TISTO KAR JIH OPOZARJA STROKOVNJAK GOBEC: HIMNA SE POJE IN IGRA, PESMI ZANJO (ŠE) NISO HIMNA. PA PREŠEREN GOR IN JENKO DOL!

TOREJ BEREMO MED VRSTICAMI: STROKOVNJAKI VSEH VRST SO SVETOVALI, DA SE IZPUSTI DEJSTVO, DA STA HIMNI UGLASBILA SKLADATELJA D.JENKO IN PREMRL? IN ODZIVI DA SO POZITIVNI? GOSPOD GOBEC JE DO ZDAJ JAVNO OBJAVIL, KAJ SI MISLI O TEM PARKU OZIROMA NJEGOVI PODLAGI=VSEBINI.

DEBELO SMO POGLEDALI, KO SMO VIDELI NADALJEVANJE ODGOVORA Z MESTNE OBČINE IN SEVEDA OBJAVLJAMO:

TOLE PA JE IZ GRADIVA, KI GA JE PODPISAL MARKO ČEHOVIN IN NJEGOV ODDELEK IN JE URADEN DOKUMENT! NAJDITE PREMRLA, D.JENKA PA JE NAPOTEK ZA VAS!

TOLE PA PIŠE V GRADIVU. SRAMOTA ZA MO KRANJ, DA V NJEM PIŠE, KDO STA AVTORJA HIMNE....NAM PA V ODGOVORU SOLIJO PAMET? TOLE MI PLAČUJEMO, DA SE RAZUMEMO. IN TO JE JASNO OPREDELIL GOSPOD GOBEC V SVOJEM PISMU, KI JE NA MO KRANJ PRIROMALO "OD OBČANA" KAR JE MILO REČENO SPRENEVEDANJE. NAM JE ZDAJ NAMREČ POVSEM JASNO, KDO JE POSLAL IN KDAJ DOPIS, KI JE RAZGALIL POČETJE ODGOVORNIH NA OBČINI. IN TO NI "OBČAN" AMPAK...NITI NI TAKO POMEMBNO KOT JE POMEMBNO TO, DA NA ARGUMENTE IZ NJEGOVEGA DOPISA NISO ODGOVORILI. /se nadaljuje in je res šokantno/