Včasih bi kdo lahko pomislil, da gre za naključja. Ko pa dobimo od direktorja javnega zavoda jasen dokaz, kako je najel zunanjo sodelavko, se zgrozimo: NEKAKO SE JIMA JE POSREČILO, DA JE ZJUTRAJ ODPRLA PODJETJE, PRIŠLA NA ZAVOD IN PODPISALA POGODBO IN ZAČELA DELATI...IPD. ITD. !Je potem čudno, če se odgovor o prireditvi Dolga miza izkaže za na moč podobno zgodbo:

Vam kaj pade v oči? Tako (javno na dogodku) hvaljeni kuharji in nosilci dogodka so delali "za kikiriki", ker je v njihovo plačilo VŠTETO VSE KAR SO KUHALI - TOREJ ŽIVILA IPD.! Gospa zunanja sodelavka Polon(c)a Abram pa je prejela za to 4000 evrov! Čestitamo! POSEBNO POGLAVJE SO TISTI, KI NAJ BI PODPRLI DOGODEK: SODIJO MED OSTALE PRIHODKE IN KAR JE NAJBOLJ TRAGIČNO IN ŽALOSTNO - NI PODATKA O TISTIH, KI NAJ BI PLAČALI 60 EVROV TUDI V DOBRODELNE NAMENE. IN ZDAJ SO VPRAŠANJA TU:

1.

Trmi je Polona Abram zatrdila, da večerjo za Dolgo mizo plačajo vsi. Mi smo že do zdaj našli vsaj 4, ki tega niso storili. Kdo pa je? Ne vemo. VEMO PA, DA JE Z JGZ BRDO POSEL SKLENJEN KOT KOMPENZACIJA - NAM PA SO POSLALI SPONZORSKO POGODBO!? IN SEVEDA SO ZASTONJ JEDLI 4 (ŠTIRJE) Z DIREKTORJEM IN TAJNICO VRED, KI STA NA SLIKI ZGORAJ...KDO JE TOREJ BIL DOBRODELEN?

2.

Prireditev je prinesla izgubo kar je KLAVRNA ILUSTRACIJA JAVNE HVALE GOSPODA MALOVRHA. A BILA BI NARAVNOST FINANČNA POLOMIJA, ČE NE BI PRISPEVALI PODJETNIKI. KATERI? ŠTIRI PETINE ZA DOLGO MIZO SEDEČIH Z MO KRANJ POSLOVNO SODELUJE. SO MORALI PLAČATI DOLGO MIZO ALI SO SE SAMI ODLOČILI ALI...? VSEKAKOR: NAGNUSNO GLEDE NA SPOROČILA, KI SO NAM JIH SERVIRALI O "EKOLOŠKI IN OKOLJSKI IN DOBRODELNI" VSEBINI DOGODKA, KI JE BIL POŽRTIJA ZA ELITO - A BI LAHKO BIL VSE KAJ DRUGEGA!

3.

Svet zavoda je tole poročilo sprejel. Res? Nihče ni vprašal tisto, kar sprašujemo mi? Zakaj so prihodki tako slabo "obdelani"? Kje je postavka "vstopnina"? In tako dalje.

RAČUNSKO SODIŠČE BO PREGLEDALO POSLOVANJE ZAVODA ZA ENO LETO. MORALO BI GA NAJMANJ ZA 2020 IN 2021 ....NE ZARADI KAKEGA NAGAJANJA DIREKTORJU IN ZAVODU AMPAK ZARADI TEGA, KER SMO NA TRMI OPOZORILI, ZA KAJ GRE...