Molk je zlato, a ne vedno. KLEMEN MALOVRH JE DANES ODGOVORIL TRMI PO PETIH DNEH (DELOVNIH) MOLKA. Preberite, kar nam je poslal, a to je samo poskus skriti tisto, kar na zanima: po čem je Raay produkcija snemala v Kranju in kdo je komu kaj zaračunal? Povzetek:

1.

TRMA JE IMELA PRAV: NI ŽUPAN RAKOVEC "PRIŽGAL LUČK V KRANJU" 3.12. AMPAK JE TO NEKAJ DNI PREJ STORIL DIREKTOR ZAVODA ZA TURIZEM IN KULTURO. ZAKAJ JE TO STORIL? KER SO V KRANJ PRIŠLI SNEMAT GLASBENI SPOT. IN MESTO JE "ZAPRL" OČITNO OD 19.URE DALJE...

2.

ALEŠ VOVK/RAAY PRODUKCIJA NI ŽELEL ODGOVORITI NA VPRAŠANJA O TEM, ALI SO ZA SNEMANJE SPOTA KRANJU (PROMOCIJA?) ONI ZARAČUNALI, ALI JE KRANJ (ZAVOD( ZARAČUNAL NJIM IN KOLIKO KDO KOMU?

3.

TRMA JE IMELA PRAV: POGODBE DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA NOČE POKAZATI, A JO MORA. KER TU NE GRE ZA "ZASEBNI BIZNIS" KOT SI GOSPODA MALOVRH IN VOVK MORDA MISLITA, AMPAK ZA JAVNI DENAR IZ PRORAČUNA ALI V PRORAČUN. ZATO BO PREJ ALI SLEJ ZNANA VSEBINA POGODBE. IN ZNESKI V NJEJ, ČE SO!

4.

TRMA JE PRI TEM "POSLU" ODKRILA ENAKE INDICE SPORNEGA POSLOVANJA KOT PRI "DOLGI MIZI" KJER DO DANES KLEMEN MALOVRH NI POJASNIL KAR JE OBLJUBIL. PA IMA KLJUB TEMU SVOJE BOTRE V VRHU KRANJSKE OBLASTI ? PAPIRJE NA DAN, GOSPOD MALOVRH - ČE JIH IMATE!