Ko me na vladni dogodek "povabi" KS Predoslje, se ne odzovem. Ker se igric z vabili ne znam igrati in ker sem obveščen, da bo ob obisku ministra za gospodarstvo ipd. "prisoten član sveta KS", ki je sicer po poklicu policist s poslanstvi...Je namreč tudi uspešen podjetnik. In ima dobre "zveze". Ni kaj, verjetno je minister vesel, če ga sprejmejo taki ljudje. Še bolj je verjetno vesel, če se lahko gre "am bam izštevanko" in na DRŽAVNI OBISK NE POVABI ŽUPANA OZIROMA NIKOGAR IZ KRANJA, KER MU TAKO MORDA SVETUJE NJEGOVA KRANJSKA POSLANKA!? Seveda pa minister pride na dogodek s scenarijem lokalne mestne svetnice (ki se tako celo uradno predstavlja, pomislite ...to je res politična perverznost), ki je zapakiran (prosto po Dolgi mizi...) v "ekološki paket", ki mu nihče ne more odrekati dobrega namena. In so pri tem hote ali nehote zlorabljeni tisti, ki temu sledijo in sicer res pridno delajo na kmetiji in še kje kar je Trma že zabeležila (in takrat ni bilo svetnice z Mlake)....

Če kdo misli, da bo Trma ob tem tiho, se prekleto moti. Ker mi smo pa KRANJSKI SPLETNIK predvsem. In poniževanje Kranja zaznamo in ga obelodanimo. In nas nič ne moti, če to koga zmoti. In še manj "trznemo" na ves ostali balast takih poniževanj kot so jih uprizorili Udovč&Gunčar&Počivalšek.

Zgodilo se je politično posilstvo v Predosljah kjer je lokalni kriminalist politik, kjer je kranjski podžupan statist, kjer protokol vodi mestna svetnica in kjer je krajevna skupnost dejansko občina v malem. Kaj je za vsem tem in kdo je na kateri strani pa me toliko briga kot "destinacijski turizem". Pa ne, da ne bi cenil naporov tistih, ki želijo privabiti ljudi v vsak slovenski kraj, ampak zato, ker predlagam naslednji slogan:

PRIDITE SI OGLEDAT KRAJ KJER SO POSILILI KRANJ OZIROMA KRANJSKO OBLAST! VIDELI BOSTE TUDI SEDEŽ OBČINE, KI JE NI IN SI OGLEDALI PARKIRIŠČE KJER JE BIL PARKIRAN AVTO MINISTRA!

Miran Šubic, novinar, ki se ne pusti povabiti tja kjer ni zaželen...

ps

DOPUŠČAM IN POZDRAVLJAM VSA STALIŠČA DO POČETJA VLADE, PREDSEDNIKA VLADE IN VSAJ ENEGA MINISTRA Z MOJO OBČINO. SEVEDA PA OB TEM NISEM TIHO. NE ZARADI MENE, ZARADI KRANJA.

"Dober kran!" želim vsem!