1.

Ko smo ministrico za infrastrukturo in Kranjčanko in solastnico bivalnega vikenda in 1000kv m velikega kmetijskega zemljišča vprašali, KAKO JE U ODPLAKAMI, ODPADKI, nam je odgovorila:

TO JE UREJENO KOT PRI SOSEDIH V ISTI ULICI!

2.

Sosedje imajo za odplake greznice, ki jih prazni Komunala in za katere plačujejo dajatve kot vsi občani MO Kranj. Ministrica Bratušek NE PLAČUJE NIČ. GOLJUFA VSE NAS IN SE LAŽE O SOSEDIH?

3.

Bratuškova neznano kam vozi "zelene odpadke" oziroma jih ne skladišči v za to odrejene smetnjake kot vsi drugi v MO Kranj. NA PARCELI OB BIVALNEM OBJEKTU NI NOBENEGA SMETNJAKA KOMUNALE KRANJ. KJE KONČA LISTJE, TRAVA, VEJE ? Če bi želela oddati zeleni odpad na odlagališče, se bi morala izkazati s položnico Komunale Kranj. Če to počne, katero položnico pokaže nadzornikom, ko pa smetnjakov na svoji parceli in ob svojem objektu nima? ALI S TEM ZAVAJA, ALI S TEM GOLJUFA IN KRŠI ODLOKE MO KRANJ?

Čakamo na njene odgovore....in seveda raziskujemo naprej! OBENEM PA SE SPRAŠUJEMO, KJE SO INŠPEKCIJSKE SLUŽBE, KAKO DELUJE DRŽAVA KADAR JE JAVNO OBJAVLJENO, KAJ SE DOGAJA NA LASTNINI MINISTRICE? SE SPOMNITE, DA SE JE IZOGNILA MAJA PLAČILA PRISPEVKA, KI GA JE PLAČALA JULIJA NA PODLAGI NAŠIH OBJAV IN POTEM, KO JE OBČINA ZOPER NJO KOT NEPLAČNICO REAGIRALA "PO URADNI DOLŽNOSTI"???