1.

Ministrica slovenske vlade je hotela letos spremeniti NAJBOLJŠE KMETIJSKO ZEMLJIŠČE V ZAZIDLJIVO, a varuhi dediščine so jo ustavili zaradi - cerkve na Rupi, ki nosi ime po sveti Magdaleni!

2.

Tam očitno gradnja ne bo nikdar mogoča čeprav si je dala ministrica na svojo parcelo napeljati elektriko in vodo (pri slednji je prispevek občini plačala šele, ko jo je na to opozorila Trma.si)

3.

Poksus pozidave najboljše kmečke zemlje ni redek pojav po Sloveniji, ko pa si tega želi ministrica, je to vsaj sporno, moralno vprašljivo in še kaj. Pri naših politikih pa o etiki in morali in razlikah med dejanji in besedami raje več ne pišemo, kajne?

4.

Nobenega dvoma ni, da Alenka Bratušek za svoj bivalni objekt daljšega obstoja nima urejenih odplak kot se je zlagala Trma.si. Tale stavek preprosto ne drži...

Po podatkih JP Komunala Kranj hišam nasproti Bratuškove oziroma "v tej ulici" zaračunavajo takso za greznice in njihovo praznenje, ministrica pa ne prejema nobenih računov. SLEDNJE BI DOBILA, ČE BI GREZNICO PRIJAVILA - TOREJ JO IMA ALI NA ČRNO, ALI JE NIMA? Še kak odgovor bomo pridobili....

5.

Kranjski medobčinski inšpektorat je na TRMINA VPRAŠANJA odgovoril, da ni bilo zaznanih nobenih nezakonitosti. KAR PREPROSTO POMENI, DA JE PRAV, DA MINISTRICA ZA BIVALNI VIKEND DOBI ELEKTRIKO IN VODO, NIMA PA UREJENIH ODPLAK IN ODVOZA ODPDKOV. Enakost pred zakoni!?