Preverjamo seveda naprej: ali je dovoljenje za objekt daljšega obstoja dovolj, da ministrici Bratuškovi ni bilo treba plačati KOM UNALNEGA PRISPEVKA MO KRANJ, KER TEGA DO DANES NI STORILA? Glede na to, da direktor Komunale trdi, da je hišni priključek tržna zadeva, NAM RAČUNA /BREZ OSEBNIH PODATKOV/ NE POKAŽE, TRDI PA NEKAJ DRUGEGA: ZAPADEL JE 22.6. IN VČERAJ, 28.6. ŠE NI BIL PLAČAN! Ministrica za infrastrukturo torej zamuja s plačilom ker je za ČLANICO VLADE RS VSEKAKOR ČUDNA POTEZA.....SEVEDA PA JE ZDAJ POVSEM JASNO, DA JAVNO PODJETJE KOMUNALA LAHKO HIŠINI PRIKLJUČEK NAPELJE BREZ PLAČANEGA KOMUNALNEGA PRISPEVKA...TO PA ŠE PREVERJAMO!

Dodajamo še vprašanja, ki smo jih naslovili na MO Kranj /župan Rakovec in UKOM /vlada, Robert Golob, ministrstvo za infrastrukturo /ga. Bratušek...

Uraden dokument o tem, da ministrica ni niti zahtevala odmere za vodovodni priključek v sklopu komunalnega prispevka. Komunala ji je napeljala vodovod na osnovi postopka legalizacije njenega objekta na Rupi. ČE JE TO DOVOLJ, POENOSTAVLJENO VELJA TOLE: GRADITELJEM /Z LEGALIZACIJO JE PRIDOBILA USTREZNO DOVOLJENJE/ KOMUNALNEGA PRISPEVKA V KRANJSKI OBČINI NI POTREBNO PLAČATI - VSAJ ZA VODOVOD NE!