1.

Tomaž Krišelj je bil "Trilarjev človek" in bil šef gasilcev, Rakovčeva oblast ga je odstavila. Zdaj se je prijavil za direktorja Zavoda za šport kjer je sedanja oblast "umestila" Tadeja Peranoviča...

2.

Krišelj v zgornjem pismu Trmi pojasnjuje, kako so mu o(ne)mogočili pogled v dokumentacijo, ki ga je čakal tako dolgo, da je skoraj zmanjkalo časa (kot pojasnjuje). Zdaj je zadeva končala na sodišču.

3.

Svet zavoda vodi Neven Polajnar, človek iz vrha stranke Resnica, mestni svetnik. Resnica je v tem mandatu po javnih nastopih, glasovanjih ipd. "stranka tihe koalicije". Mojster borilnih veščin je naš svetnik in tokrat je "na tatamiju obležal" kandidat Krišelj, če malo poenostavimo.

4.

Na naši fotografiji sta nova člana svetov bolnišnice Golnik /Stevanović in porodnišnice Kranj/Senčar ter Neven Polajnar, ki ima vse več pomembnih funkcij in opravil...Treba je namreč vedeti, da je novi direktor Tadej Paranovič izbor župana kar ni nič narobe = pot do tega smo na Trmi opisali edini.

5.

Tomaž Krišelj /kandidat Gibanja Svoboda na volitvah/ se je odločil za sodno pot iskanja pravice. Ni prvi, ne zadnji in odločitve sodišča nikdar ne prejudiciramo. IMA PA ZA TO PRAVICO IN PODLAGO: GOSPOD POLAJNAR MU JE NAMENIL ZA PREGLEDE RAZPISNE DOKUMENTACIJE POL URCE....PREJ PA JE DVA TEDNA O TEM RAZMIŠLJAL....ZANIMIVO!