S spleta smo sneli tale komentar spota Polkaholikov. BOLJ ZGOVORNEGA KOMENTARJA NI MOGOČE OBJAVITI KOT VPRAŠANJE, ČE JE TO POSNETO NA KOROŠKEM! Toda očitno se nekaj dogaja tudi pri Polkaholikih in zastopniku Alešu Vovku. Prikazali so, kako so uživali v Kranju in v tem prispevku se sliši "hvala občini Kranj" ...in "v zaodrju pa žurka na polno"! KJE JE ZAODRJE SNEMANJA? V PROSTORIH ZAVODA ZA TURIZEM IN KULTURO SREDI KRANJA KJER URADUJE GOSPOD MALOVRH, DIREKTOR IN PODPISNIK POGODBE, KI JE ŠE "POSLOVNA SKRIVNOST", A NAM ŠEPETAJO TUDI DOBRO OBVEŠČENI O ZNESKU IPD.

1

2500 EVROV PO POGODBI PRIPADA POLKAHOLIKOM=ALEŠU VOVKU /PODPISNIK POGODBE RAAJ PRODUKCIJA/ ZA TO, DA SO SNEMALI V KRANJU IN NAKNADNO ŠE 1500, V PAKETU PA JE ŠE NAJEM DVEH UDELEŽENCEV SNEMANJA ZA 2500 EVROV ZA EN NASTOP...

2

Klemen Malovrh je kot direktor odprl tudi vrata v prostore javnega zavoda kamor so vstopili tisti, ki so sodelovali pri spotu. V prostorih se je veseljačilo, bila je žurka na polno kot pravijo sami! In seveda malo pijače in muzike in vsaj 20 popolnoma nepooblaščenih, ki smo jim žurko plaačali mi!

GOSPOD KLEMEN MALOVRH JE POTRDIL, DA JE OSVETLITEV V MESTU PRIŽGAL ON, POGODBE NOČE RAZKRITI - A BO PREJ ALI SLEJ JAVNA. IN TAKRAT SE BO MORDA ŠE KDO VPRAŠAL, ALI JE NAŠ JAVNI ZAVOD "JAVEN" ZA ŽURKE OB KOMERCIALNIH DOGODKIH, KI Z ZAVODOM DEJANSKO NIMAJO NIČ - MI PA VSE TO PLAČAMO!

KJE SO BILI REDARJI IN KAKO JE BILO Z UKREPI PROTI ŠIRJENJU VIRUSA? TO PA SO NOVA VPRAŠANJA ZA KLEMENA MALOVRHA IN OBČINO, KI SE JI MLADCI S KOROŠKE JAVNO ZAHVALJUJEJO...