Facebook je zakon: preko 800 000 Slovenk in Slovencev to priznava in mi smo zraven. Novost spletne strani, ki jo berete in jo boste brali. Ker mi poročamo o marsičem, česar drugod ne boste našli, prebrali, zvedeli. ZELO NAM OLAJŠATE NAŠE DELO, ČE HODITE PO KRANJU ODPRTIH OČI IN UŠES - NAŠ STIK Z VAMI JE NA VOLJO, BODITE OČI IN UŠESA KRANJSKE TRME!

Kaj je bistvo? Nismo nikogaršnji, samo - svoji. Delamo po vesti in obenem ne bežimo od dejstva, da nismo ne brez napak, ne brez "neobjektivnosti". Tudi tu za opozorila vnaprej hvala. In zato je trma res nekaj posebnega: vsak jo lahko ima, uveljavi, trma je vaša in naša in vsakega posebej in skupna in tako dalje. Trmarimo pridno, a še bolj vneto bomo. Kranj mora kr.trma.si sprejeti za svojo!!!

Nekaj novosti je in bo. PREŠERNO MESTO ponuja novice s področja kulture, prostega časa, zabave in ... no, se pripravljamo na vzlet. MARICA je zgodba o "črni kroniki", ki je včasih tudi čisto zabavna, a ne za vse. KRANJSKA KLOBASA je aktualna tema, ki jo obdelujemo po svoje, a je lahko tudi intervju, reportaža in še kaj. TUKAJ IN ZDAJ pa je rubrika za kratke in udarne novice. GLOBUS SLOVENIJE - vse kar se dogaja izven Kranja. To je za nas "zunanja politika". KRANJSKI ČVEK - resno in neresno o tem, kaj se govori in kaj kroži po mestu, ki je zatohlo tako zelo, da je trma pri preganjanju te megle nujnost. In pregnali bomo zatohlost, o tem ni dvoma. PREHITEK pa je športna rubrika kjer je nogomet v ospredju, a se bomo lotili tudi drugih področij, športov, problemov.

ŠPAROVČEK naj bi v prihodnje koristil z nasveti in ponudil Kranjčankam in Kranjčanom tudi poslovne in druge novice, tudi nasvete. Skratka - to je za zdaj vse in verjamemo, da bo kmalu še kaj zraven. Ker lovimo utrip Kranja dnevno in sproti, je to stran, ki jo je treba dnevno obiskati in morda tudi kdaj reagirati, sporočiti, odgovoriti, kritizirati in pohvaliti!

Trmator naj spodbuja k razmišljanju in prosimo vas, da trmarite tudi vi. Pošljite nam svoja razmišljanja in objavili jih bomo... Za danes dovolj, smo na Facebooku in naš Franci trdi, da je to napredek. Trma torej napreduje....