Ali si na Facebooku, ali pa te ni! Trma ima že 50 prijateljev svoje strani. Prošnja vsem, ki jo berete: posredujte podatke o nas drugim, svojim prijateljem, vsem s katerimi ste v stikih. Pa nič nas ni treba ob tem hvaliti, ravno nasprotno - lahko smo tudi negativen primer, lahko povod za kritiko, lahko....

Zakaj tak zapis? Zato, ker smo v kratkem času podvojili število bralcev in se ne bomo ustavili. Zato, ker smatramo, da je Trma potrebna. Včasih celo: nujna. Preprosto zato, da v tem meglenem, sivem kranjskem zatohlem okolju ponudimo kaj novega, drugačnega. In pri tem smo uspešni. Še bolj bomo, če nas boste na to opozorili. Danes bomo objavili zgodbo, ki v eni sapi pojasni, zakaj so določena razmerja vedno povezana z interesi. Kaj ima - na primer - število otrok v vrtcih s tem, da se mestna oblast pojavlja v medijih!? Na zgodbo so nas opozorili naši bralci in še kako je zanimiva.

Prav na tem bomo delali še naprej, kot se reče. 300 000 klikov je zavidanja vredna številka, 50 prijateljev pa tudi. Gre za preprosto resnico, da vas na Trmo ne more nihče navaditi, še manj prisiliti. Ampak: če nas obiskujete, potem že veste, zakaj. Naši načrti so povezani s tem, da postanemo še bolj kredibilni, udarni in neposredni. Vse kar berete in vse kar pripravljamo, je narejeno predvsem in zgolj prostovoljno. Kako dolgo bo tako, bo pokazal čas. Zanesljivo pa ne bomo nikdar pristali na to, da smo "prodane duše". Tisti trenutek bi namreč Trma izginila - pri vas, ne pri nas.

Zato so nam številke v spodbudo. Ob zasutju z informacijami, mediji, vsemi oblikami informiranja je Trma že našla prostor pod (kranjskim) soncem. Smo kranjski, a tudi gorenjski in slovenski in svetovni v rubriki Globus Slovenije. Ker pač želimo kdaj pa kdaj tudi iz tega okolja v svet in svet pride k nam.

Pridite tudi vi. Klikajte, pišite, pošljite nam zanimivo fotografijo. Trma je tudi vaša.