Premetaval sem se, zbujal in potem zaspal sladko. Zaradi sanj. V njih sem bil tisti, ki lahko svojim someščankam in someščanom uradno voščim lep praznik Kranja in namenim nekaj prijaznih besed. Kar teklo je od peresa, ko sem nizal lepe misli in želje in sploh! Konec koncev nisi vsak dan župan pa čeprav v sanjah in...

Pa sem vsem izrazil tudi zadovoljstvo, ker smo Kranj ohranili enoten. So mi ploskali. In sem rekel še, da bom delal naprej tako, da bo njim lepo in prav. So ploskali. In sem ob tem poudaril, da praznik Kranja ni samo slavnostna akademija kjer se ponavadi najde elita ampak je praznik Kranja vse kaj drugega. In sem v sanjah priložil celo eno fotografijo, kaj je dejansko praznik Kranja...ni bilo treba daleč, na Planini je živahno!

Potem sem se zbudil, lep dan je danes za Kranj. In sem seveda šel pogledat "konkurenco". Opala, ni ravno konkurenca, če je eden tečen občan in drugi župan, ki mu svetuje cela četica tistih, ki skrbijo za njegov lik in delo in da česa ne pozabi. Na primer čestitke ob občinskem prazniku. Na spletni strani občine, seveda. Katere že? Ja, njegove in moje.

Potem sem rekel: dobro, spremenimo sanje v resničnost. Zato velja voščilo TRME in TRMATORJA:

"IMEJMO RADI SVOJE MESTO, SPOŠTUJMO SE MED SEBOJ, BODIMO PONOSNI KRANJČANI, KRANJČANKE OZIROAM OBČANI OBČINE, KI SMO JI ZAGOTOVILI ENOTNOST IN LEPO PRIHODNOST!!

ps

Lepšega voščila ne znam napisati niti v sanjah, niti v resničnosti. Lahko ga prepišejo na spletno stran občine Kranj kjer čestitke nisem našel. Priznam: pogledal sem prvo stran kjer bi morala biti...našel sem marsikaj...