Naš kranjski svetnik je bil takrat s svojo listo veliko presenečenje na volitvah 2018. Morda bo tudi 2022, a med tem se je v Kranju zgodilo marsikaj kar dokazuje, da se nenehno pri njem pojavljajo različni sumi, ko gre za - denar. Javni denar, da bo jasno.

1.

Svoji politični pripadnici je na moževo podjetje nakazal denar za delo za njegovo svetniško skupino. Šlo naj bi za pisanje tekstov, a podjetje je bilo registrirano za zidarska dela, polaganje ploščic in podobno. Njegova politična partnerka je poteem (prokuristka) podjetje takoj zaprla.

2.

Kupil je pohištvo za prostore, ki jih mesečno plačujemo njemu in njegovim 500 evrov. Naročil je pohištvo, a smola: inventura občine je pokazala, da del pohištva manjka v pisarni, je pa bil najden v njegovi zasebni hiši.

3.

Kot predstavnik Kranja je skušal odstaviti direktorja Komunale. Danes je znano, da je pravno pogorel na vsej črti s pravnomočno sodbo. Sklcana skupščina v bifeju pa gre v zgodovino kranjske politike. Ne po dobri plati.

4.

Mestna občina ga toži, ker naj bi zakrivil kaznivo dejanje, ko je denar, ki ga dobi svetniška skupina iz proračuna, porabil za svoje osebno pravdanje tudi s podžupanom Kranja, ki mu mora za dokazane izgovorjene neresnice plačati 2500 evrov in se javno opravičiti na seji mestnega sveta. Minilo je kar nekaj sej, a javnega opravičila Stevanović ni zmogel. Ga bo prisililo sodišče? Bomo videli.

To ni kak nabor prividov o politiku, ki je med prvimi v Sloveniji javno zanikal covid 19 na seji mestnega sveta. A to je njegova pravica, nič narobe. Sodi pa seveda v zgodbo, ki jo lahko ponazorimo z njegovim doktoratom, ki traja leta in leta. In leta! Kajti sam se je predstavljal tudi kot "doktorski študent" kar pa je še zdaj. Le da je vmes doktorirala javnost o tem, kaj počne.

Mimogrede in samo v razmislek: kako bi z našim denarjem ravnal, če bi imel oblast? Ki jo kot politik nesporno hoče. Primimo se za denarnice!