Dva novinarja sta postala del Golobove stranke, politike: VESNA VUKOVIĆ BO POSTALA ŠEFICA ZA STIKE Z JAVNOSTJO VLADAJOČE STRANKE, TOMAŽ MODIC BO PLAČANI SODELAVEC POSLANKE ŠETINČEVE. TO JE NAGRADA ZA RUŠENJE PREJŠNJE VLADE? NE VEM, IMAM PA SPOMIN...

1.

Ostaja eno samo vprašanje: kakšno nagrado je/bo dobil Primož Cirman. Tisti novinar, ki je na Dnevniku skupaj z dvema "iz golobnjaka" odkrival afero za afero in dobil naziv "medijski ubijalec". Takrat je Miran Lesjak kot urednik (še zdaj) izumil omenjeno trojico in Poslovni Dnevnik. S PONOSOM ZAPIŠEM, DA SEM ODKLONIL UBIJALSKO KOOPERACIJO Z GORENJSKEGA KONCA. IN DA MI JE VPRIČO SUZANE RANKOV (ČETRTI DEL TE DETELJICE...) ZAGROZIL Z ODPOVEDJO - TRGOM DELA...

2.

Potem je šlo vse na glavo: Lesjak ni bil več šef Dnevnika ampak je to postala Rankov (njeni trije partnerji pri medijskih ubojih so bili alfa in omega redakcije). Potem se je vrnil Lesjak na stolček in omenjeni so morali z Dnevnika. NAŠLI SO SVOJE EVRE PRI TELEKOMU(SIOLU), POTEM SE JE DEL DETELJICE ODTRGAL (RANKOV) UTRGAL, OSTALI SO TRIPERESNA DETELJICA, KI JE PO PREVRATIH POLITIKE PRISTALA PRI MEDIJSKEM GOSPODARJU ODLAZKU. IN ZDAJ SE POČASI PREMIKA(JO) V POLITIKO...GOLOBOVO!

3.

Primoža Cirmana nisem nikdar cenil. Kot človeka, sodelavca. Vedno je bil v forumih, vedno je preko medijev in še kje pridigal etiko in še kaj. DANES NJEGOVI KRITERIJI PADAJO Z VUKOVIĆEVO, MODICEM, KI STA IZPADLA POLITIČNA PLAČANCA. CIRMAN SE ŠE NI OGRADIL OD TEGA, NI ŠE PROTESTIRAL IN NAS UČIL NAČENOSTI IN ETIKE. DA NE PIŠEM NA PAMET: HRANIM ELEKTRONSKA SPOROČILA, KO SEM MU UPAL - EDEN REDKIH NA DNEVNIKU - OPOREKATI JAVNO, KO JE SKUŠAL OČUVATI LIK IN DELO VESNE VUKOVIĆ. ISTE, KI DANES IZ NOVINARSTA ODHAJA V "GOLOBNJAK".

4.

Urbanija, Jančič, Tomašič, Požar so štirje jezdeci Janševe medijske apokalipse. Ki so 24.aprila zvedeli, da je poslanstvo od takrat naprej - kruhoborstvo. Neka pipa se ni zaprla, le drugi se napajajo. TRAGIKA VSEH TEH JE, DA SO SAMO ANTIPOD - OBOJI SO ZRAŠČENI SIAMSKI ČETVERČKI, KI SO SPOJENI S HINAVŠČINO DRUG NA DRUGEGA IN VSI NA POLITIKO. TO ALI ONO, NI POMEMBNO.

Robert Golob je enak Janezu Janši. To je v tem primeru dokazano dejstvo.

Sram me je, da so mi bili nekoč taki za (novinarski zgled), če bi verjel Lesjaku in njemu podobnim. Sram me je, da še tisto malo kar je od slovenskega novinarstva ostalo, valjajo po blatu. Ni razlike med enimi in drugimi. Komaj čakam, da se oglasijo Marceli tega sveta, da se oglasi famozno društvo v bran - komu!?